10% Korting
Bestel
Algen Wafers is een speciaal, plantaardig voer in de vorm van zinkende wafers voor alle herbivoren harnas meervallen en schrapende vissen. In de natuur voeden deze vissen zich door het schrapen van hun voedsel (vooral alg) van gezonken boomstammen en wortels. De wafers bevatten een hoog aandeel vezels en Spirulina, en een complete set vitaminen en sporenelementen. Een buitengewoon voer voor algeneters en grote herbivoren vissen die in staat zijn hele zinkende wafers door te slikken.

Mini Color Wafers

10% Korting
Bestel
color-wafers

Zinkende Kleuren wafers voor alle soorten vissen en garnalen.
een complete voeding in de vorm van zinkende schijfjes geschikt voor zoet en zout water dieren.
De drie soorten wafers bevatten Astaxanthin, algen, natuurlijke caroteen en een breed scala van hoogwaardige grondstoffen, met een uitgebalanceerde formule aan essentiële stoffen.
Met name plantaardige en dierlijke eiwitten, mineralen en natuurlijke vitaminen.
Bevat het natuurlijke immuunsysteem booster Beta-glucanen.

Bestel
jumbo tabletten
Jumbo Tabletten met 36% Spirulina, deze tabletten met een doorsnede van 2,5 cm zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen zich meten met de beste op de markt.
Dit voer is zeer geschikt voor (grotere) bodem eters.
Doordat de vissen de tabletten al schrapende kunnen opeten komt deze manier van voeren vrijwel overeen met hoe ze in de vrije natuur eten.
Spirulina heeft een positief effect op het goed functioneren van een levend organisme het verbeterd de stofwisseling en versterkt de immuniteit en de kleuring van de vissen in hoge mate!